Rolul proteinelor din lapte și din zer în managementul greutății.

Alimentaria

Printre consumatorii din ce în ce mai conștienți de importanța alimentației în mentinerea sănătății, există un procent important care este interesat de menținerea unei greutăți rezonabile . Se spune că proteinele din lapte sunt capabile să ajute la gestionarea greutății, dar cum se procedează astfel ?

Potrivit datelor furnizate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS ) din ce in ce mai multe persoane au probleme legate de excesul de greutate și obezitate. Aceste kilograme in plus au efecte negative asupra sistemului metabolic, care afectează tensiunea arterială, colesterolul, trigliceridele și rezistența la insulină.

  Este important de observat că procesul de scădere în greutate este extrem de complex și unic pentru fiecare persoană. S-au făcut întotdeauna eforturi pentru a elabora orientări care să se potrivească mai multor persoane, cu toate acestea, la fel ca în toate domeniile de biologie, o astfel de abordare generalizată, bazată pe o populație mare, nu poate fi niciodată…

View original post 795 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.