Expo Martie-Aprilie-Mai 2019

21-23 Martie, 2019, Sochi, Rusia

Expoziția ” PRODUSE ALIMENTARE ” din orașul Sochi este evaluată de producători ca un eveniment regional principal în sudul Rusiei și adună întotdeauna un număr mare de expozanți și vizitatori interesați în găsirea de noi furnizori.

22-24 Martie, 2019, Montreal, Canada

“The National Women’s Show” Parcurge drumul prin gastronomie, dulciuri, gustări savuroase și revitalizări de băuturi răcoritoare ,descoperirea produselor alimentare și băuturi noi, idei de divertisment și rețete sănătoase!

23-25 Martie, 2019, Katowice, Polonia

SweetTarg (Târgul de produse de cofetărie, brutării și furnizorii de înghețată)

Darek Kuźniak – derularea programului “Shopping under control” pe TVP2. A început aventura de televiziune cu Top Chef. Pe canalul YouTube, el împărtășește de bună voie idei, iar fanii de gătit își creează propria serie de rețete: Cooking Chef Crazy. Autorul cărții culinare “Zachcianki”.

În bucătăria sa combină elemente de bucătărie poloneză, europeană și asiatică, creând stilul său unic, bazat pe bucătăria europeană de fuziune și elemente de bucătărie moleculară.

24-26 Martie, 2019, Modena, Italia

IMeat – Eveniment dedicat macelarului viitorului.

A șasea ediție 24-25-26 martie 2019 ModenaFiere

Singurul târg din Italia dedicat exclusiv magazinului de măcelărie și delicatese În ultimii ani, măcelăria a suferit o evoluție puternică, care a adus metode inovatoare atât din punct de vedere tehnic, cât și din punct de vedere proactiv. Exact din această observație în 2013, Ecod a creat iMEAT®, un proiect dedicat exclusive măcelarilor . 
iMEAT® conectează măcelarii italieni cu furnizorii tuturor produselor dedicate ca fiind singurul  târg național de afaceri . De asemenea, iMEAT® este un moment de aprofundare a diferitelor teme și de actualizare pe o serie de probleme care privesc măcelăria viitorului .

24-26 Martie, 2019, Lisabona, Portugalia

Alimentaria & Horexpo Lisabona . Int’l Food, Hospitality și Tehnologie pentru Expoziția Industriei Alimentare și Băuturilor

26-28 Martie, 2019, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Dubai Drink Technology Expo – Ediția a XI-a a DDTE își va continua tradiția de a reuni operatorii din fabricile de băuturi din Orientul Mijlociu cu furnizorii pentru a desfășura afaceri semnificative. DDTE a devenit cel mai important loc de întâlnire pentru operatorii din întreaga țară din Orientul Mijlociu, Africa, Mediterana și Asia, începând cu anul 2008.

26-28 Martie, 2019, Chicago, SUA

ProFood Tech – Eveniment de procesare a alimentelor și băuturilor .Măsurile de reglementare, schimbarea atitudinilor consumatorilor și a cererilor de alimente mai bune pentru dumneavoastră, organice și cu conținut scăzut de carbohidrați determină schimbări în industria cărnii, a cărnii de pasăre și a fructelor de mare. La ProFood Tech, puteți găsi echipamentul de procesare de care aveți nevoie pentru a rămâne în fruntea tendințelor și pentru a vă duce în siguranță.

27-29 Martie, 2019, Warsaw, Polonia

Euro Gastro “Bucataria inteligenta”.

Un  nou CONCURS! “Bucătăria inteligentă – mese dietetice”Fundația Chefs Club organizează prima ediție a concursului “Bucătărie inteligentă – Dietetice”. Concursul va avea loc pe 27 martie 2019 la Eurogastro și se adresează bucatarilor pentru care gătitul sănătos și gustos este un element important al vieții profesionale. Sarcina va fi crearea unei antene de concurență sub sloganul “Carotenoidele – coloranții naturali din legume și fructe ca gardieni ai parametrilor de sănătate”

27-28 Martie, 2019, Madrid, Spania

World Olive Oil Exhibition .Cea mai mare întâlnire internațională pentru profesioniștii din domeniul uleiului de măsline. Sunt reprezentate 700 de companii. Profesioniști din sectorul uleiului de măsline din mai mult de 30 de țări diferite, printre care Statele Unite, Germania, Dubai, India, Oman, Liban, Iran, Marea Britanie, Japonia, Italia, Grecia sau China.Peste 1.000 de mărci comerciale precum Casas de Hualdo, Migasa, Oleícola Jaén și García de la Cruz. Cooperativele precum Montes Norte, Viña Oliva sau El Progreso și denumirile de origine protejate precum Baena, Montes de Toledo, Campo deMontiel, Campo de Calatrava, Bajo Aragón, Sierra del Moncayo sau Montes de Granada. Companiile de ambalare și comercializare, fabricile de ulei de măsline orientate către piețele premium și gastronomice și un număr tot mai mare de uleiuri organice de măsline.Instituții financiare, companii de asigurări, logistică de transport internațional și alte companii legate de industrie.

28-30 Martie, 2019, Arad, România

Gastro Pan – Expoziție pentru coacere, cofetărie, înghețată, ciocolată, cafea și industria alimentară

După 10 ani în care a crescut continuu, anul acesta Expoziția Internațională GastroPan va avea loc pentru prima dată la Expo Arad – cel mai modern centru expozițional din vestul țării. Fiind un puternic pol economic, Aradul și cel mai bun punct de întâlnire pentru afacerile din vestul și estul Europei. Descoperă căile de acces către cel mai importat eveniment profesional din sector, programat pentru perioada 28-30 martie 2019, la Expo Arad.


Cu avionul, cu trenul sau pe autostradă, Aradul este accesibil din toate colțurile țării, iar organizatorii GastroPan pun la dispoziția vizitatorilor transfer gratuit de la Aeroportul din Timișoara. Așa că nu ai motive să lipsești de le evenimentul de referință a sectorului de panificație, cofetărie și HoReCa, unde și-au anunțat deja participarea peste 130 de furnizori din 22 de țări.

31 Martie-02 Aprilie 2019, Cairo, Egipt

Africa Food Manufacturing – Soluții și utilaje în industria alimentară și industria ambalajelor.

Africa Food Manufacturing este cea mai mare expoziție de procesare și ambalare a alimentelor din Egipt, cu cele mai recente descoperiri din industrie.

– Faceți cunoștință cu cei mai mari și mai renumiți furnizori de pe piață

– Descoperiți ultimele tendințe și inovații din industria alimentară

– Explorați pavilioanele de țară care prezintă noi tehnologii interesante din întreaga lume

– Îmbunătățiți-vă cunoștințele despre industria alimentară în timpul seminarului gratuit de 3 zile

01-02 Aprilie , 2019, Paris, Franța

Sandwich și Snack Show – Evenimentul principal pentru gustări și mâncaruri

  • Spectacolul Sandwich & Snack este târgul de referință pentru profesioniștii din domeniul fast food și snacking.
  • Acoperind toate domeniile de snacks-uri (produse alimentare, băuturi, ambalaje, echipamente, servicii, tehnologie, etc), Sandwich & Snack Show În fiecare an, toți profesioniștii din sector, datorită numeroaselor sale expozanți, evenimente și inovații.

06-08 Aprilie 2019, Salonic, Grecia

Expozitia Gourmet – Produse alimentare gastronomice și produse de îngrijire naturală

Expoziția Gourmet este evenimentul principal în care cumpărătorii pot experimenta cele mai bune produse alimentare grecești produse de artizanii, producătorii mici și mijlocii de ulei de măsline și măsline, miere și dulciuri, alimente gourmet, sănătate, alimente organice, vegan, ierburi și condimente, și produse naturale de îngrijire personală.

 Expoziția Gourmet este locul în care cei mai importanți clienți de vânzare cu amănuntul, alimente și angrosiști furnizează produse noi de calitate de la cei mai buni producători din Grecia, învață povestea din spatele etichetei, participă la degustări private și multe evenimente live special concepute pentru a satisface nevoile lor profesionale.

07-08 Aprilie, 2019, Londra, Regatul Unit

Produse naturale și organice din Europa / Evenimentul esențial pentru industria naturală și organică .

Viitorul alimentelor – Cererea de produse alimentare naturale, ecologice, vegane, durabile, gratuite și speciale nu arată niciun indiciu de încetinire a consumatorilor sănătoși și ecologici.

Spectacolul Natural Food este singurul eveniment în care veți descoperi cea mai mare selecție a ultimelor inovații pentru alimente și băuturi care vor fi lansate în acest sector interesant și în creștere din Marea Britanie și din întreaga lume.

08-11 Aprilie 2019, Madrid, Spania

Salonul International del Club de gurmanzi – Târg pentru produse alimentare și băuturi

Târgul Internațional Fine Food and Beverages, lider în produsele high-end și unul dintre cele mai prestigioase din lume de acest gen. Cu o istorie de 32 de evenimente consecutive, un număr tot mai mare și un spirit pur comercial, acest târg profesional se adresează vizitatorilor naționali și internaționali: comerțul hotelier, catering, distribuția agroalimentară, catering, comerț specializat etc.

13-14 Aprilie, 2019, Ried, Austria

Guten Appetit /Târg de comerț cu produse alimentare și gătit

Acest targ va avea loc pe 13 și 14 aprilie 2019 . În plus față de o expoziție de top și ofertă de vânzare, târgul oferă de asemenea un program cuprinzător de sprijin, inclusiv spectacole de gătit, concursuri și multe altele

Deveniți un exponat la cel mai important târg gastronomic din Austria Superioară și beneficiați de un format echitabil bine stabilit!

13-15 Aprilie, 2019, Dresda, Germania

Sachsenback – Târg de comerț cu produse de panificație și cofetărie

SACHSENBACK este cel mai important târg de panificație și de patiserie comerțul în estul Germaniei – un târg puternic pentru o regiune puternică. Aproximativ 7.500 de vizitatori ai companiilor de panificație întâlnesc peste 200 de expozanți pe parcursul a trei zile, discută despre produse noi și fac schimb de opinii cu privire la evoluțiile din industrie. Punctele focale ale expoziției sunt tehnologia de lucru și operare, materiile prime, bunurile comerciale, mobilierul și echipamentul pentru afaceri, promovarea vânzărilor și serviciile legate de ambarcațiunile de copt. Backforum suplimentează târgul ca și un altul care se ocupă cu mulțimea. Printre acestea se numără teme precum pregătirea fructelor dulci, canapelor, tarturilor și coșurilor, precum și producția de vitrine.

16-18 Aprilie 2019, Krasnodar, Rusia

FoodTech Krasnodar / Expoziția de echipamente, materiale și ingrediente pentru industria alimentară și a băuturilor

FoodTech Krasnodar este o expoziție de echipamente, materiale și ingrediente pentru industria alimentară și întreprinderile de catering din sudul Rusiei. 
 
Producătorii și furnizorii de echipamente pentru producția de produse alimentare și băuturi, echipamente pentru ambalare și îmbuteliere, containere, ambalaje, consumabile, ingrediente pentru producția alimentară, echipamente pentru întreprinderile de catering, magazine alimentare și lanțuri de magazine participă la expoziție.
 
Participarea la expoziție permite companiilor să evalueze competitivitatea produselor, să ajusteze gama și prețurile, să crească vânzările, să extindă geografia produselor și să stabilească contacte directe cu un număr mare de specialiști din industria alimentară și a băuturilor din sudul Rusiei. 
 
Vizitatorii expoziției FoodTech Krasnodar sunt managerii și specialiștii întreprinderilor implicate în producția de băuturi alcoolice și nealcoolice, precum și reprezentanți ai unităților publice de catering (restaurante rapide, cafenele, patiserii, brutării, baruri, companii de catering, produse alimentare de stradă).
 
FoodTech Krasnodar are loc simultan cu alte proiecte alimentare: InterFood Krasnodar (produse alimentare și băuturi), Vinorus (produse vitivinicole și băuturi alcoolice).

16-18 Aprilie 2019, Krasnodar, Rusia

InterFood Krasnodar – Expoziție pentru produse alimentare și băuturi

InterFood Krasnodar este un targ eficient de promovare a produselor pe piața din sudul Rusiei. Expozanții InterFood beneficiază de oportunitatea de a atrage noi clienți, de a-și spori vânzările, demonstrând produsele și serviciile lor vizitatorilor expoziționali – reprezentanți ai întreprinderilor angro și de comerț cu amănuntul și producătorilor de alimente

25-28 Aprilie 2019, Stuttgart, Germania

Markt des guten Geschmacks – Forumul pentru bun gust

Piața bunului gust din Stuttgart este expoziția de succes a companiei Slow Food Germania. Mâncarea regională, durabilă și artizanală va fi centrul atenției timp de patru zile. Pentru toți cunoscătorii conștienți, bucătari de hobby și prieteni de bun gust.

4 zile pot fi gustate, gustate și învățate. În ședința de gustgătită de viu, în barul de vinuri de așteptare vinuri fine, în plus, sunt prezentate beri artizanale și gin regionale și whisky. Atelierul de gătit oferă concursuri pentru tinerii bucătari amatori și prezentări pe scenă, discuții și gust experiențe insirate.


30 Aprilie-2 Mai 2019, Toronto, Canada

Int’l Food Exhibition

SIAL Canada

Cu o rețea unică, SIAL Canada vă oferă acum acces la expozițiile noastre din întreaga lume. Utilizați această oportunitate pentru a vă dezvolta afacerea în străinătate și pentru a vă implementa produsele pe o piață internațională, rezervând-vă cabina la următoarea SIAL prin intermediul rețelelor noastre. SIAL Canada este cel mai mare spectacol de inovare alimentară din America de Nord . El alternează anual între Montreal și Toronto pentru a combina industria locală cu cea internațională, inclusiv extinderea pieței etnice .

06-09 Mai, 2019, Milano, Italia

Fruit & Veg Innovation

Prelucrarea fructelor și legumelor, ambalarea și logistica către consumatori .

Noi tendințe pentru încurajarea consumului de fructe și legume, acesta este scopul noii ediții a INOVAȚIEI FRUCTELOR , programată între 6 și 9 mai 2019 la Fiera Milano , punctul de întâlnire internațional între cerere și ofertă pentru întregul sector.

Un nou “concept” care evoluează de la un târg convențional la un loc de relații și experiențe în care produsul fructelor și legumelor este contaminat cu cele mai actuale evoluții în produse alimentare și băuturi.

Un context în care fructele și legumele sunt evaluate ca o oportunitate pentru educație de a se “simți bine”, în armonie cu noile moduri de viață , atât în ​​contextul  consumului domestic cât   și al  locuinței .

Un eveniment capabil să concureze cu cele mai puternice inițiative la nivel mondial, atragerea marilor jucători din Italia – grație contemporanității cu TUTTO FOOD , evenimentul internațional de alimente și băuturi – și prezentarea excelenței sistemului de fructe și legume.

06-09 Mai, 2019, Milano, Italia

Tuttofood

Expoziție mondială pentru alimente.

În perioada 6-9 mai, TUTTO FOOD cu FIERA MILANO promovează MILANO FOOD CITY împreună cu Primăria Milano . O saptamana de evenimente legate de lumea alimentelor, care va livra pe strazile capitalei Lombard, cu mancare de calitate si o alimentatie corecta.

Evenimentul, născut în 2017 din moștenirea EXPO MILANO 2015 , se așteaptă să atingă și să depășească datele din edițiile anterioare.

Anul acesta, evenimentul reafirmă rolul central al orașului metropolitan în consolidarea lanțului de aprovizionare cu alimente și a excelenței, acordând o atenție deosebită sănătății și sustenabilității.

O oportunitate de afaceri interesantă, datorită potențialului companiilor din sectorul alimentar, vor fi evenimentele care vor implica turiști și cetățeni din toate părțile Italiei și din lume.

O oportunitate ratată, deschisă publicului, pentru a descoperi prin căi tematice specifice, agrobusiness mondială italiană și nu se bucură numai, o poziție privilegiată, cosmopolit și gusturi și arome, care variază și de a explora diferite moduri de a face alimente.

07-09 Mai, 2019, Bruxelles, Belgia

Seafood Processing Global

Expo de la Bruxelles

Seafood Expo face parte dintr-un portofoliu mondial de fructe de mare produse de Diversified Communications.

Evenimentele Seafood Expo oferă evenimente comerciale de cea mai înaltă calitate pentru cumpărătorii și furnizorii de fructe de mare din întreaga lume. Găsiți clienți noi pentru produsele, echipamentele sau serviciile dvs. la expozițiile internaționale de top: Seafood Expo America de Nord / Seafood Processing America de Nord în Boston, Statele Unite ale Americii; Seafood Expo Global / Seafood Processing Global în Bruxelles, Belgia; și Seafood Expo Asia în Wanchai, Hong Kong.

08-10 Mai, 2019, Rimini, Italia

Int’l Show din Tehnologia Fructelor și Legumelor

Macfrut oferă cumpărătorilor de top selectați trei zile pline de oportunități de a face afaceri și de a satisface întregul lanț de aprovizionare cu fructe și legume, de la sectorul pre-recoltare, prin producție până la marketing, mașini, ambalaje și logistică.

15-17 Mai, 2019, Baku, Azerbaijan

WorldFood Azerbaijan

Expozitie Specializata pentru Produse Alimentare si Băuturi. Prelucrarea Alimentelor și Ambalarea Produselor Alimentare

Baku Expo și Centrul de Convenții

WorldFood Azerbaidjan s-a stabilit ca fiind cel mai important eveniment din industria alimentară din regiunea Caspică, cu o istorie de peste 20 de ani la locul său de desfășurare. De-a lungul anilor existenței sale, WorldFood Azerbaidjan s-a dovedit a fi o platformă fiabilă pentru întâlniri anuale între experți, demonstrații de echipamente, produse și servicii în industria alimentară. Expoziția oferă oportunități de a găsi noi clienți, de a întări relațiile existente cu partenerii de afaceri și de a intra pe noi piețe de vânzări.

15-18 Mai, 2019, Izmir, Turcia

Ekoloji

Produse organice certificate

Turcia a fost reprezentată in comunitatea națională și internațională prin produse ecologice certificate numai în Izmir invitand toate părțile interesate din sector .

16-18 Mai, 2019, Shanghai, China

BioFach China

Int’l Trade Fair ecologic

SWEEC – Expoziția și Centrul de Expoziții World Expo din Shanghai

16-19 Mai, 2019, Chișinău, Moldova

Int’l Târg pentru alimentație, băuturi și produse alimentare

Moldexpo 

Expoziţie internaţională specializată de produse alimentare şi materii prime pentru producerea acestora, ediţia a XXVI-a.

În perioada 16 – 19 mai, Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO va găzdui cele mai mari evenimente din industria alimentară – expozițiile FOOD&DRINKS, FOOD TECHNOLOGY și PACKAGING. DEPOT, unde expozantii vor prezenta echipamente moderne, procese tehnologice în fabricarea produselor alimentare și echipamente de ambalare a alimentelor. Pentru vizitatorii expoziției Food&Drinks participanții la eveniment au pregătit o varietate de show-uri culinare, ateliere, precum și o selecție largă de produse alimentare, băuturi și veselă de bucătărie.

17-18 Mai, 2019, Trencin, Slovacia

Taste of Slovakia
Expoziție de produse alimentare și nealimentare din Slovacia


18-21 Mai, 2019, Chicago, SUA

Expoziția Bellavita – Excelența alimentelor și vinului italian

McCormick Place

Bellavita Expo Chicago are loc la Salonul NRA din McCormick Place. Este cel mai mare spectacol de gastronomie Made in Italy a văzut peste 67.000 de vizitatori și oaspeți celebri, evidențiind cele mai bune și mai autentice produse italiene din lume.


20-22 Mai 2019, Poznan, Polonia

Polagra-Food
Int’l Trade Fair Expo pentru industria alimentară

Târgul de produse alimentare Polagra este un precursor al tendințelor consumatorilor pentru industria alimentară, o revizuire cuprinzătoare a ofertelor, dar și promovarea economiei.
Expozantii: carne si produse din carne, aditivi alimentari, ierburi, condimente, lactate produse – chereste, chefir, yogurt, lapte si produse congelate – prăjituri, produse de patiserie, produse dulciuri, fructe și legume prelucrate, vinuri, băuturi spirtoase și lichioruri și produse alimentare organic.


21-24 Mai, 2019, Goyang / Seul, Coreea de Sud

Seoul Food
Int’l Food, Industry ExhibitionLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.